Dryfood Aantistatic

Znakowanie: TUDERTECHNICA DRYFOOD ANTISTATIC

Dryfood Antistatic D to wąż tłoczny przeznaczony do transferu suchych produktów spożywczych w formie sypkiej lub granulowanej.Zgodny z normą ISO 1307 tolerancji wymiarowych.

  • Warstwa wewnętrzna:
    NBR, biała antystatyczna (R<109 Ω/m),wolna od ftalanów, zgodna z 1907/2006 (REACH), FDA 21 CFR 177.2600; BfR XXI cat 4, DM 21.03.73 (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego;
  • Wzmocnienia: syntetyczny oplot. Na życzenie klienta wąż może zostać wyposażony w przewód antystatyczny;
  • Temperatura pracy: -25°C ∼ +80°C ( -13° F ∼ + 176° F);
  • Sterylizacja: wytyczne można znaleźć w na stronie Tudertechnica;
POBIERZ kartę katalogową

Zapytaj o produkt

    Strona jest chroniona przez reCAPTCHA i podlega ona następującym warunkom Google: Polityka prywatności, Warunki usługi