Branża napojów, branża żywności przetworzonej, branża spożywcza,
przemysłowe przetwarzanie substancji oleistych, smarowych
i owocowych, przetwórstwo mleczne
BLAUDIECK® LGD
Maślanka, ser, czekolada, twaróg, lody mleczne, żółtka, tłuszcze, żywność
tłusta, sorbet, owoce, żelatyna, lód, mleko, oleje, puding ryżowy, łój
2 białe paski na niebieskim tle, nałożone spiralnie “Continental
BLAUDIECK® FDA Glas-/Gabel-Symbol BfR EG 1935/2004 2023/2006
Made in Germany”
- warstwa wewnętrzna: NBR, Neutralny dla smaku i zapachu,
jednorodny, nieporowaty - wzmocnienia: Włókna syntetyczne
- okładzina: NBR, niebieski, o fakturze tkaniny, odporny na tarcie,
odporny na ozon, warunki atmosferyczne i promieniowanie UV - ciśnienie robocze do: 16 bar / 232 psi
- zakres temperatur: od -30 °C / -22 °F do +80 °C / +176 °F
do +90 °C / +194 °F (maks. 20 minut) - przy ograniczonym przepływie do: +110 °C / +230 °F
+130 °C / +266 °F (maks. 20 minut) - dalsze właściwości:
• 2-letnia gwarancja
• Można czyścić w instalacjach CIP
• Warstwa wewnętrzna i okładzina odporne na olej i tłuszcze
• Zalecana armatura PAGUFIX®
• Odporny na powszechnie stosowane produkty czyszczące
i dezynfekujące