Przemysłowe przetwarzanie substancji oleistych, smarowych
i owocowych, branża przetwórstwa mlecznego

Maślanka, ser, czekolada, twaróg, lody mleczne, ciasto, żółtka, tłuszcze,
sorbet, owoce, żelatyna, lód, keczup, mleko, mleko w proszku,
musztarda, oleje, puding ryżowy, łój, jogurtj

2 białe paski na niebieskim tle “Continental CONTI® FOOD & DRINK FLEX
NBR FDA Glas-/Gabel-Symbol BfR EG 1935/2004 2023/2006 Made in
Germany”

  • warstwa wewnętrzna: NBR, biały, absolutnie neutralny dla smaku
    i zapachu, nieporowaty, gładki
  • wzmocnienia: Włókna syntetyczne. Ze zintegrowaną sprężyną
    plastikową
  • okładzina: NBR, niebieski, o fakturze tkaniny, odporny na tarcie,
    odporny na ozon, warunki atmosferyczne i promieniowanie UV
  • ciśnienie robocze do: 12 bar / 174 psi
  • zakres temperatur: od -30 °C / -22 °F do +80 °C / +176 °F
    do +90 °C / +194 °F (maks. 10 minut)
  • przy ograniczonym przepływie do: +110 °C / +230 °F (maks. 10
    minut)
  • dalsze właściwości:
    • 2-letnia gwarancja
    • Bardzo elastyczny
    • Odporność na skręt
    • Lekki
    • Warstwa wewnętrzna i okładzina odporne na olej i tłuszcze
    • Zalecana armatura PAGUFIX®
    • Odporny na powszechnie stosowane produkty czyszczące
    i dezynfekujące
POBIERZ kartę katalogową

Zapytaj o produkt

    Strona jest chroniona przez reCAPTCHA i podlega ona następującym warunkom Google: Polityka prywatności, Warunki usługi