Branża spożywcza, przemysłowe przetwarzanie substancji oleistych,
smarowych i owocowych, branża przetwórstwa mlecznego, branża
farmaceutyczna i kosmetyczna
![mt mmrgroup](https://mt.mmrgroup.pl/wp-content/uploads/2023/06/LACTOPAL®.jpg)
Maślanka, ser, czekolada, twaróg, lody mleczne, żółtka, tłuszcze, żywność
tłusta, sorbet, owoce, żelatyna, lód, mleko, oleje, puding ryżowy, łój
Czerwony, spiralny, ze zintegrowaną niebieską linią falistą, spiralnie
nałożony napis „Continental LACTOPAL® FDA Glas-/Gabel-Symbol BfR EG
1935/2004 2023/2006 Made in Germany”
- warstwa wewnętrzna: NBR, Neutralny dla smaku i zapachu,
jednorodny, nieporowaty - wzmocnienia: Włókna syntetyczne
- okładzina: NBR, niebieski, o fakturze tkaniny, odporny na tarcie,
odporny na ozon, warunki atmosferyczne i promieniowanie UV - ciśnienie robocze do: 16 bar / 232 psi
- zakres temperatur: od -30 °C / -22 °F do +80 °C / +176 °F
do +90 °C / +194 °F (maks. 20 minut) - przy ograniczonym przepływie do: +110 °C / +230 °F
+130 °C / +266 °F (maks. 20 minut) - dalsze właściwości:
• 2-letnia gwarancja
• Można po nim przejeżdżać
• Stabilność wymiarowa
• Warstwa wewnętrzna i okładzina odporne na olej i tłuszcze
• Zalecana armatura PAGUFIX®
• Odporny na powszechnie stosowane produkty czyszczące
i dezynfekujące
• Wytrzymały