Branża spożywcza, przemysłowe przetwarzanie substancji oleistych,
smarowych i owocowych, branża przetwórstwa mlecznego, branża
farmaceutyczna i kosmetyczna

Maślanka, ser, czekolada, twaróg, lody mleczne, żółtka, tłuszcze, żywność
tłusta, sorbet, owoce, żelatyna, lód, mleko, oleje, puding ryżowy, łój

Czerwony, spiralny, ze zintegrowaną niebieską linią falistą, spiralnie
nałożony napis „Continental LACTOPAL® FDA Glas-/Gabel-Symbol BfR EG
1935/2004 2023/2006 Made in Germany”

  • warstwa wewnętrzna: NBR, Neutralny dla smaku i zapachu,
    jednorodny, nieporowaty
  • wzmocnienia: Włókna syntetyczne
  • okładzina: NBR, niebieski, o fakturze tkaniny, odporny na tarcie,
    odporny na ozon, warunki atmosferyczne i promieniowanie UV
  • ciśnienie robocze do: 16 bar / 232 psi
  • zakres temperatur: od -30 °C / -22 °F do +80 °C / +176 °F
    do +90 °C / +194 °F (maks. 20 minut)
  • przy ograniczonym przepływie do: +110 °C / +230 °F
    +130 °C / +266 °F (maks. 20 minut)
  • dalsze właściwości:
    • 2-letnia gwarancja
    • Można po nim przejeżdżać
    • Stabilność wymiarowa
    • Warstwa wewnętrzna i okładzina odporne na olej i tłuszcze
    • Zalecana armatura PAGUFIX®
    • Odporny na powszechnie stosowane produkty czyszczące
    i dezynfekujące
    • Wytrzymały
POBIERZ kartę katalogową

Zapytaj o produkt

    Strona jest chroniona przez reCAPTCHA i podlega ona następującym warunkom Google: Polityka prywatności, Warunki usługi